helder risk management

helder risk management

WAAR LIGT U ‘S NACHTS WAKKER VAN?

Heeft u een perfect passend control framework, dat precies aansluit op de risico’s die u echt loopt met de juiste maatregelen om deze risico’s te beheersen? Bent u volledig ‘compliant’ en heeft u audit issues die u zelf ook herkent en die u écht helpen om risico’s nog beter te beheersen?

DAN ZAL U WEL HEERLIJK SLAPEN!

Echt goed risicomanagement ondersteunt het halen van de bedrijfsdoelstellingen, sluit aan op de bedrijfsprocessen, beheerst de bedrijfsrisico’s, past bij de dagelijkse werkzaamheden, is eenvoudig aan te tonen aan de interne auditdienst en aan externe partijen én voldoet aan marktstandaarden en wet- en regelgeving. Dat klinkt misschien logisch, maar is het vaak niet. Hoe is dat bij u?

Als u daar nog niet bent, kunnen wij ons voorstellen dat u wel eens wakker ligt. KRISPT. kan helpen. Wij zorgen voor uw nachtrust!

JAARWERKZAAMHEDEN

Zo tegen het einde van het jaar heeft u mogelijk nog openstaande issues die u aan het einde van het jaar af zou willen hebben. U wilt mogelijk nog wat verbeteringen doorvoeren om vanaf 1 januari beter aantoonbaar ‘in control’ te zijn. In- en externe toezichthouders zijn wellicht weer begonnen met hun jaarlijkse audits welke moeten worden begeleid.

KRISPT. helpt u om nog openstaande issues snel, efficiënt en praktisch op te lossen. Om verbeteringen door te voeren zodat u vanaf 1 januari beter efficiënt en aantoonbaar ‘in control’ bent. En om uw audits zo te begeleiden dat daaruit nuttige bevindingen die u daadwerkelijk helpen om uw control framework te verbeteren.

Wij kijken uit naar uw telefoontje!

risk manager

WIJ ZIJN KRISP T.

Wij helpen bedrijven om continu aantoonbaar in control te zijn over hun bedrijfs-, en IT-processen. En dat is makkelijker dan u nu denkt. Risk Management is bij veel bedrijven veel te ingewikkeld gemaakt. Met control op control en het testen van testen, houden we elkaar eigenlijk alleen maar aan het werk.

Het voegt niks toe aan het beheerst behalen van uw bedrijfsdoelstellingen en het aantonen daarvan aan stakeholders en toezichthouders. Risicorapportages uit alle lagen van de Risk Management organisatie geven een alarmerend beeld van alle controls die niet werken, maar u slaapt eigenlijk best lekker of maakt u zorgen om heel andere dingen.

KRISPT. is ontstaan vanuit het geloof dat risicomanagement echt véél simpeler kan… én moet. Door risicomanagement helder te maken, zorgen we ervoor dat Risk Managers weer graag gezien worden omdat ze daadwerkelijk een bijdrage leveren aan het beheerst halen van de bedrijfsdoelstellingen. Dat is leuk voor u en ook voor onszelf. Het wordt tijd om het risicomanagement aan te sluiten op uw organisatie. Helder. KRISPT.

helder risk management

 

CONTACT KRISP T.

  Telefoon
  0800 CONTROL

  KvK
  63779668

  FILMPJES VAN KRISP T.

  Met enige regelmaat zullen wij korte filmpjes uitbrengen om KRISPT. onder de aandacht te brengen. Het idee is om met een pakkend filmpje de aandacht te trekken in de milliseconde dat het filmpje op uw social media tijdlijn voorbij komt. Achter het pakkende filmpje zit een serieus thema op het gebied van Helder Risk Management. Daaraan koppelen we een (deze) webpagina om meer te vertellen over hoe wij over risicomanagement denken.

  Deze filmpjes onderstrepen onze visie op risicomanagement: het is en blijft een serieuze zaak, maar kan wel een frisse heldere blik gebruiken… en een beetje plezier. Aangezien u deze tekst leest pakt het waarschijnlijk in ieder geval de aandacht 🙂

  Wilt u meer van ons zien, volg ons op social media. Wilt u meer van ons weten, neem dan contact op. Vinden we leuk!